DOWNLOADS

Om goed van start te kunnen gaan met de Ludimo pilot moet u de volgende stappen doorlopen:

  1. Maak een schoolaccount aan op het schoolportaal. In de mails die u van ons, als deelnemer van de pilot, heeft ontvangen vindt u een link naar het registratieformulier. Komt u er niet uit? Klik hier voor de handleiding.
  2. Nodig vervolgens binnen het schoolportaal leerkrachten uit. Als leerkracht ontvangt u dan een mail met een link waarmee u een leerkracht account kunt aanmaken. Met dit account kunt u inloggen op het leerkrachtportaal. Binnen het leerkrachtportaal kunt u groepen en leerlingen toevoegen. Klik hier voor de handleiding van het leerkrachtportaal.
  3. U kunt nu Ludimo downloaden en installeren. Onder dit stappenplan vindt u de installatiemethodes voor verschillende platformen. Op deze pagina vindt u de handleidingen om u verder te helpen met de installatie van Ludimo.
  4. De leerlingen kunnen nu het spel gaan spelen. U moet met uw leerkracht account inloggen in het spel, als u 'automatisch inloggen' aanvinkt zal Ludimo op dat apparaat de inlog niet meer opnieuw vragen. Op het leerkrachtportaal kunt u, wanneer er voldoende gespeeld is, een overzicht bekijken.

Windows

OSX

Chromebook

iPad